Over rijke stinkerd

Hier vind je geen ‘word rijk in 7 eenvoudige stappen’ bullshit. Wij zijn geen fan van succesformules waarmee je ‘eenvoudig’ rijk wordt.

Rijk worden is een simpele som: je moet zorgen dat er meer binnenkomt dan er uit gaat, en dat verschil moet je investeren, net zolang tot je rijk genoeg bent naar jouw zin. Dan ben je een rijke stinkerd.

Deze site geeft geen halfbakken adviezen zoals ‘bespaar 100 euro per jaar door je eigen koffie mee te nemen’. Duh, dat had je zelf ook al wel bedacht. Wij zijn de die-hards. De hardcore frugals die er hard voor willen werken om rijk te worden. Of je dat nou doet door een inkomen van 2 ton binnen te harken of zo eenvoudig te leven dat je rijk wordt met een salaris van 30.000 euro, dat is aan jou. Als je denkt dat je slapend rijk kunt worden heb je op RijkeStinkerd.nl niets te zoeken. Koop een staatslot en keep on dreaming.

Hier op RijkeStinkerd.nl gaan we aan de slag. Met onszelf, met rekenmachines en excel, met investeren. Om rijk te worden zul je hard moeten werken. Om een hoog inkomen te verdienen, en/of om zo min mogelijk geld uit te geven. Daar zul je wellicht offers voor moeten brengen. Welke offers jij wilt brengen is aan jou. Wij pretenderen niet de wijsheid in pacht te hebben. Er is immers geen eenvoudige succesformule die je kunt volgen. Je zult het zelf moeten doen en zelf moeten uitvogelen. Net zoals wijzelf.